Garancia

Thermoclima Kft. és viszonteladó partnerei az Ön teljes biztonsága és bizalma érdekében az általa leszállított lakossági mono illetve lakossági multi, azaz "RAS széria" TOSHIBA klímaberendezésekre a számlázástól számított 10 év EMELT SZINTÛ GARANCIÁT BIZTOSÍT külön szerződéskötés esetén, egy jelképes egyszeri összeg ellenében, amennyiben eleget tesz beszerelési, karbantartási és javítási feltételeinknek.

Velünk nem foghat mellé!

A Thermoclima Kft. és minden - szerződésbe bevont - Viszonteladó Partnere az ORSZÁG TELJES TERÜLETÉN garantálja minden szerzõdött Ügyfele számára, hogy a garanciaidõ alatt elõforduló meghibásodás esetén az év 365 napján 2 munkanapon belül kiszáll a helyszínre és a legjobb tudása szerint vállalja az esetlegesen felmerült hibák javítását. Részletekről kérjük érdeklődjenek kollégáinknál!A kiemelt garancia feltételei

A kiemelt garancia feltételei 

A garancia vállalás feltétele, hogy a klíma berendezést olyan személy telepítse aki rendelkezik az üzembehelyezéshez szükséges jogosítvánnyal, az ún. „zöld kártyával” és a berendezés garanciális idõ alatti rendszeres karbantartása illetve szakember általi javítása megtörténjen .Mindezt igazoltan a jótállási jegyen feltüntetett módon kell dokumentálni.
A garancia érvényét veszti, ha a Megrendelõ nem tesz eleget fentieknek, ill. a berendezést nem szakszerû módon használta.
A részletes feltételeket a berendezéshez mellékelt garanciafüzetben találhatja meg, melyet kérjük szíveskedjen a vásárláskor elolvasni, ill. a klíma használata során az abban foglaltakat betartani.
Amennyiben a Toshiba készülékkel (v. a szakszervízzel?) bárminemû problémája adódik ügyfélszolgálatunk 1-364-6901 telefonszámán állunk szíves rendelkezésére.