Szolgáltatások

Tevékenységünk a Toshiba klímarendszerek tervezésétõl a kivitelezésen illetve a forgalmazáson keresztül a rendszerek üzemeltetéséig terjed. 
Az irodaházak, bankok, szállodák, számítástechnikai géptermek, telefonközpontok klimatizálásától a lakások, családi házak klimatizálásáig látjuk el feladatunkat. Kis- és nagykereskedelmi tevékenységünket az egyedi megrendelõk és széles viszonteladói partnerhálózatunk segíti. 

ESTIA költség és energiatakarékos hõszivattyú

Tudta, hogy 48 Ft/kWh helyett akár 28 Ft/kWh is fizethetne az áramért?
Tudta azt, hogy akár ezen az áron is számolhatná otthona fûtési költségeit?
Elege van már a gázáremelkedésbõl? Szeretné függetleníteni magát a gázszolgáltatóktól? Mi tudjuk a megoldást!

A megváltozott gazdasági környezethez alkalmazkodva a Toshiba megalkotta az ESTIA hõszivattyût, amely a márkától megszokott minõséget kínálja mindazoknak akik energiaköltségeik csökkentése valamint környezetbarát fûtõ és hûtõ megoldások mellett teszik le a voksukat.
 Toshiba klímaberendezések forgalmazása

Toshiba klímaberendezések forgalmazása

A Thermoclima Kft. a Toshiba klímaberendezések hivatalos forgalmazója Magyarországon. Kiterjedt partnerhálózatunkon keresztül az ország bármely településén megrendelheti a Toshiba klímát otthonába, vagy irodájába. A berendezést leszállítjuk, a beszerelést és karbantartást partner cégeink végzik.

A Thermoclima által forgalmazott Toshiba klíma készülékek megtekinthetõk a katalógus oldalon, amely az alábbi linkrõl érhetõ el: Rendszerek telepítése - klíma beszerelés

Rendszerek telepítése - klíma beszerelés

A helyszín felmérését, a rendszer megtervezését és a minõségi beszerelési munkálatokat sokéves gyakorlattal rendelkezõ szakembereink, illetve partnereink végzik. 

A Thermoclima partnerhálózatát olyan szakemberek képviselik, akikkel a Thermoclima vezetõi évek óta bizalmas szakmai kapcsolatban állnak. 

Az alábbi linken megnézheti a Thermoclima magyarországi partnereinek listáját:

 Klímaberendezések, rendszerek karbantartása, javítása

Klímaberendezések, rendszerek karbantartása, javítása

A Toshiba klíma rendszerek értékesítése mellett a Thermoclima Kft. teljes körû szerviz szolgáltatást nyújt az általa forgalmazott berendezésekre. A konkrét javítási munkálatokat a Thermoclima Kft. területileg illetékes partnerei végzik. Partnereink többsége olyan cég, amelyet sok éves szakmai ismeretség köt a Thermoclima alapítóihoz. 

A Toshiba klíma rendszerek megbízhatósága felülmúlja a legtöbb klíma gyártó termékeit, ezért a Thermoclima 10 év kiemelt garanciát vállal a tõlünk, vagy partnereinktõl vásárolt Toshiba klíma készülékekre, külön szerzõdés esetén.
A klíma készülékek karbantartásának jelentõségérõl és a kiemelt garancia feltételeirõl itt többet olvashat: 

 

 


Komplex hûtéstechnikai rendszerek tervezése

Komplex hûtéstechnikai rendszerek tervezése

A kisebb otthoni klímarendszerek telepítése rutin feladat, azonban több helység, vagy épületszint klimatizálásának megtervezése már mérnõki gondolkodást igényel. A Thermoclima és partnereinek szakemberei majd 2 évtizedes gyakorlattal rendelkeznek hûtéstechnikai rendszerek tervezésében. Több szintes szállodák, rendezvénycsarnokok és irodaházak klimatizálását oldottuk meg mindig a rendelkezésre álló legfejlettebb technika segítségével.

Komplex hûtéstechnikai rendszerek tervezésével kapcsolatban keressen bennünket: