Elérhetőségeink

Thermoclima Kft.
2142 Nagytarcsa, Csonka János u. 1/A. (M0 55-ös csomópontja)
Telefon: +36-1-364-6901
Fax: +36-1-273-0492
Nyitvatartás:
hétfőtől csütörtökig 8-16h - pénteken 8-14h


megrendeles@thermoclima.hu


Küldjön üzenet


Viszonteladóinkról

A TOSHIBA klímaberendezéseket forgalmazó és annak komplett telepítését és késõbb karbantartását és hibajavítását végzõ partnereink az ország minden területén megtalálhatók.

Kiválasztottuk azokat a klímatechnikai szerelésben, telepítésben és üzemeltetésben dolgozó szakcégeket az ország minden területérõl, amelyek hosszú évek óta bizonyítanak a legmagasabb minõségi szolgáltatás terén. Partnereink azon szakcégbõl tevõdnek, össze akik rendelkeznek mindazon szaktudással, tapasztalattal és mind személyi mind eszközállománnyal melyek szükségesek a legmagasabb szintû szolgáltatás ellátásához.

Partnereink méltóak a világ legjobb klímaberendezésének a TOSHIBA berendezésének Kiválasztottuk azokat a klímatechnikai szerelésben, telepítésben és üzemeltetésben dolgozó szakcégeket az ország minden területérõl, amelyek hosszú évek óta bizonyítanak a legmagasabb minõségi szolgáltatás terén. Partnereink azon szakcégbõl tevõdnek, össze akik rendelkeznek mindazon szaktudással, tapasztalattal és mind személyi mind eszközállománnyal melyek szükségesek a legmagasabb szintû szolgáltatás ellátásához.forgalmazására.

Társaságunk, mint a TOSHIBA gyár hazai forgalmazója ezen VISZONTELADÓ PARTNEREIT mindenben segíti, munkájukat összefogja az Önök maradéktalan megelégedése érdekében. Országos viszonteladói hálózatunknak köszönhetõen Önnek lehetõsége van kiválasztani azt a partnerünket, mely legközelebb található lakásához, irodájához így a leggyorsabban kapja meg a „Japán Toshiba minõséget”.


Térkép