Heatpump Chiller USX Edge

TOSHIBA VÍZHŰTŐK ÉS HŐSZIVATTYÚK

A HŰTÉS ÉS A FŰTÉS ÚJ DIMENZIÓJA

Amikor a teljesítményigény műszaki és gazdasági szempontból meghaladja a közvetlen párologtatású rendszerek határait, akkor a vízalapú rendszerek jelentik a megoldást. A japán piacvezető vállalat, a TOSHIBA most elhozza az európai piacokra a környezetbarát R32-es hűtőközeget használó, kiforrott HEATPUMP CHILLERT.

A hőszivattyúk, illetve hűtőberendezések nemcsak kiváló működési megbízhatóságukkal, hanem széles körű alkalmazhatóságukkal, kompakt kivitelükkel, a részterheléses tartományon belüli páratlan energiahatékonyságukkal – és nem utolsó sorban innovatív értékesítési koncepciójukkal nyűgöznek le.

 
  • AZ INNOVÁCIÓ MOTORJA MÁR A 90-ES ÉVEK ÓTA
  • 25 600 KW-IG TERJEDŐ UNIVERZÁLIS ALKALMAZHATÓSÁG, FŰTÉSHEZ ÉS HŰTÉSHEZ EGYARÁNT
  • A 4, EGYMÁSTÓL FÜGGETLEN HŰTŐKÖR AZ IPARÁGBAN PÁRATLANUL KIMAGASLÓ MŰKÖDÉSI MEGBÍZHATÓSÁGOT GARANTÁL

 

 

Nyolc intelligens termékjellemző, amelyeknek köszönhetően a TOSHIBA USX rendszerek miden körülmények között a lehető legjobb választásnak bizonyulnak.

A közkedvelt UNIVERSAL SMART X EDGE termékcsaládot kifejezetten az európai piac számára fejlesztették ki. Az univerzális alkalmazhatóságnak és méretezhetőségnek köszönhetően még a legnagyobb rendszerek is gyorsan kivitelezhetők kombinálható moduljainkkal, szükségtelenné téve ezzel a csak jelentős kiszállítási idővel teljesíthető egyedi megrendelésre készülő rendszereket. Az összehasonlítás önmagáért beszél.

 

 

High Heating Capacity Model
Az USX Edge egész évben megbízhatóan gondoskodik a fűtésről és a hűtésről – akár szélsőséges üzemi körülmények között is.

 

X keretes kialakítású ház
A jellegzetes X kialakítás optimális légáramlást garantál, és az installáció helye is kisebb, mint a hagyományos rendszerek esetében.

 

Működési megbízhatóság
Maximális működési megbízhatóság és redundancia a 4 az 1-ben moduláris kialakításnak köszönhetően.

 

Szolgáltatások széles skálája
A rendszer fűtési és hűtési teljesítménye 25 600 kW-ig modulárisan kombinálható.

Kettős forgódugattyús kompresszor
A TOSHIBA széles körben bizonyított kettős forgódugattyús kompresszora akár 5%-os részterheléses tartománynál is energiahatékony szabályozást tesz lehetővé.

Harmonikus elnyomás
Alacsony beruházási és üzemeltetési költségek az elektromos teljesítményigény sorozatszintű csökkentésének köszönhetően.

Egész évben elérhető
A szabványosított készülékkonfigurációnak köszönhetően a készülék egész évben raktárról kapható Bécsben.

Wi-Fi-hálózatra csatlakoztatható
Mobil berendezés- és energiafelügyelet az egyszerű alkalmazáson keresztül.

 

Termékismertető videó

 

Intelligens jellemzők bővebben