Mit rejt magában?

Csendesebb és stabilabb üzemelés

A TOSHIBA saját fejlesztésű és gyártású kettős forgódugattyús kompresszora két egymással ellentétes irányban forgó tárcsából áll. Ez maximális mechanikai stabilitást, optimális szinkron mozgást és ezáltal minimális rezgést tesz lehetővé. Röviden: a TOSHIBA berendezései csendesek és hosszú élettartamúak.

Egyenletes hőmérséklet

Tudta, hogy a klímaberendezések az üzemidőnek csupán 15%-ában igénylik a teljes teljesítményét? Intelligens vezérlése révén a TOSHIBA inverterrendszere a moduláció szélességét folyamatosan 20% és 100% között tartja. Ez folyamatos be- és kikapcsolások nélküli is egyenletes hőmérsékletet eredményez.

Megtakarítás az üzemeltetési költségeken

Mivel a berendezés az idő 85%-ában ún. részterheléses üzemmódban dolgozik, ennek a tartománynak a hatékonysága döntő jelentőségű. A TOSHIBA berendezései pontosan itt teljesítenek a legjobban. Ez energiahatékony, kíméli a pénztárcát, emellett hosszú élettartamot is garantál.

 

Kettős meghajtási mód – hibrid inverter

A TOSHIBA a kompresszorok meghajtásához egyesíti az impulzusamplitudó-moduláció és az impulzusszélesség-moduláció (röviden PAM és PWM) elvét. Ezáltal a hibrid inverteres vezérlés a klímaberendezések által támasztott mindkét igényprofilra képes reagálni. Ha a kívánt hőmérséklet messze van és gyorsan el kell érni, akkor a PAM-üzemmód aktív – ilyenkor maximális teljesítményre van szükség. A kívánt hőmérséklet elérésekor a berendezés ezt az értéket a lehető legkisebb energiafogyasztás mellett tartja (PWM-üzemmód).

 

 

Az előnyök

 

Energiamegtakarítás
A hibrid vezérlés révén a készülék automatikusan vált a csúcsteljesítmény és az energiatakarékos üzemmód között. Ezáltal az áramfelvétele a lehető legkisebb.
Jobb hőmérséklet-szabályozás
A moduláló üzemmód révén a berendezés nagyon gyorsan eléri a kívánt hőmérsékletet, és stabil hőmérsékletet biztosít.
Egyedülálló komfort
A berendezés rendkívül halkan üzemel, így sem a mindennapi tevékenységeket, sem az alvást nem zavarja.
Maximális hatékonyság
A berendezés különösen hatékony részterheléses üzemmódban. Mivel minden berendezés hűt és fűt is egyben, így egész évben használhatók. A berendezés mindkét funkció esetében legalább A energiaosztályú.

 

 

Egy klímaberendezés mindig előrelépést jelent – az ideális hőmérséklet elősegíti a koncentrációt és a kellemes közérzetet, a tisztított levegő pedig egészséget biztosít.

 

Jobb teljesítőképesség
Tudta, hogy a teljesítőképesség 24 °C-os szobahőmérséklet felett jelentősen visszaesik? 33 °C-on pedig akár a felére is csökken. A túl magas páratartalom szintén kihatással van a koncentrációs képességünkre. A légkondicionálás és a levegő páramentesítése jelentős mértékben javítja a közérzetét.
Alacsony áramfogyasztás
Egy klímaberendezés nem kerül többe, mint egy jó televízió. A szabványos készülék használata igen alacsony éves többletráfordítással jár, mely egy kétszemélyes vacsora nagyságrendjébe esik. A jó közérzet megér Önnek ennyit?

 

Mint a tavaszi nagytakarítás után
Lélegezzen be minden nap tiszta levegőt! A TOSHIBA klímaberendezések javítják a helyiség klímáját.

Tisztaság, frissesség és jó közérzet – a tavaszi nagytakarítás után különösen jól érezzük magunkat a négy fal között. Ezt elsősorban a tiszta levegő okozza. A klímaberendezés kiszűri a részecskéket, és ezzel tiszta klímát teremt a helyiségben. A TOSHIBA klímaberendezések az adott készüléktől függően többfokozatú levegőtisztító rendszerrel vannak ellátva.

 

Kétfokozatú tisztítás
Az aktívszenes katechin szűrő felfogja a részecskéket, és zöld teából származó, természetes anyaggal szagtalanítja azokat.
A legkisebb részecskéket is eltávolítja

A plazma szűrő a porszűrőnél 10-szer hatékonyabb. A legapróbb részecskék elektrosztatikusan feltöltődnek, és a szűrőhöz tapadnak.

Kiszűri a port

A Toshiba valamennyi berendezése mosható műanyag szűrőkkel van ellátva. A készülék már belépéskor megtisztítja a levegőt a nagyobb szennyező anyagoktól és a portól.

Semlegesíti a levegőt
A természetes IAQ (Indoor Air Quality – beltéri levegőminőség) szűrő speciális hatású, a levegőben jelen lévő legapróbb, a vírusok, kórokozók és baktériumok mérettartományába eső részecskék 99%-át semlegesíti.