Rólunk

Társaságunk a Thermoclima Kft. a Toshiba klíma berendezések hivatalos Magyarországi képviseleteként egy jól működő, országos viszonteladói hálózaton keresztül forgalmaz. Feladatunk, hogy minden szükséges és fontos információval, legyen az kereskedelmi vagy mûszaki probléma, szolgáljunk partnereink számára, akik  magas fokú szakmai tudással és hozzáértéssel szerelik és forgalmazzák a Toshiba légkondicionáló berendezéseket.


Thermoclima - szakértelem, tapasztalat, kompetencia

 

Thermoclima - szakértelem, tapasztalat, kompetencia

A Thermoclima Kft. munkatársai korábban számos klímatechnikai társaságnál vállaltak vezetõ szerepet, ezáltal  rendelkeznek mindazon tapasztalatokkal, szakértelemmel, szakképesítésekkel, amelyek a legmagasabb szintű munkavégzés elengedhetetlen feltételei. 

Ezekre a tapasztalatainkra építve vettük fel a kapcsolatot a Toshiba klíma gyárral, és  vállaltuk fel a Toshiba klíma rendszerek hazai képviseletét , mivel a Toshiba termékek jellemzõi világviszonylatban a legjobb minõséget képviselik.

Tevékenységünk részeként még  épületgépészet, klíma,- és légtechnikai rendszerek kivitelezését és tervezését, karbantartását, üzemeltetését is vállaljuk.

Természetesen munkatársaink készséggel és örömmel segítenek Önnek, hogy a lehetõ legjobb választást hozhassa meg és ehhez minden szükséges információ a rendelkezésére álljon.

 


Toshiba klíma - a Toshiba rövid története

Toshiba Corporation-t 1875-ben alapította Hisasahige Tanaka. A vállalat az évek folyamán hatalmas iparvállalattá fejlõdött, termékei közt a klímaberendezéseken kívül megtalálhatók az informatikai, szórakoztató elektronikai, világítástechnikai, orvostechnikai, erõmûvi berendezések. 

A Toshiba az elsõ klímaberendezését 1957-ben készítette, amerikai lincencek alapján. A folyamatos fejlesztések nyomán 1969-ben már saját mobilklíma berendezést dobott a piacra. 1977-ben a világon elsõként vezette be az elektronikus vezérlést, majd 1981-ben az elsõ inverteres berendezést, 1988-ban pedig a kettõs forgódugattyút., melyet a kompresszoroknál alkalmaznak. 

környezetvédelem fontosságát hangsúlyozva 1999-tõl a klímaberendezéseit kizárólag környezetbarát hûtõközeggel készíti. 1999-ben a Toshiba klímatechnikai divíziója egyesült az amerikai Carrier céggel, amelynek eredményeként létrejött a Toshiba-Carrier Corporation
Az egyesülés után a Toshiba és a Carrier továbbra is két független márka maradt. A vállalat gyárai Japánban, Thaiföldön, és az Egyesült Királyságban vannak, évente több mint 3,5 millió klímaberendezést gyártanak.

  Minõség

Minőség

Alapvetõ üzletpolitikánk mindig a megrendelõi igényekhez igazodó legmagasabb színvonalú, ügyfélközpontú szolgáltatás nyújtása. 

A Thermoclima Kft. a világ elsõszámú komfortklíma berendezés gyártójának a TOSHIBA gyártómû képviseletét látja el, melyre építve a legmagasabb minõség biztosított ügyfeleink számára.

Munkatársaink rendszeres gyári, illetve magyarországi továbbképzése garantálja a mindenkori legmagasabb szintû szakmai hozzáértést.

A legjobb minõségi szolgáltatás felé tett elkötelezettségünk bizonyítéka, hogy megalakulásunk után a The ECM Europen Certification Service of Management System ltd. Tanúsítása alapján azonnal megkaptuk az MSZ ENISO S001:2001 minõsítést és munkánkat ennek tükrében folytatjuk.